Până pe 1 iulie 2020 CEO trebuie sa finalizeze instalațiile de denoxare aflate în lucru

Complexul Energetic Oltenia trebuie să finalizeze până în vara aceasta instalațiile de denoxare de la patru grupuri energetice. Este vorba de data de 1 iulie, iar lucrările sunt în execuție la blocurile 3 și 4 de la Termocentrala Rovinari, respectiv la grupurile 3 și 4 la Termocentrala Turceni. În prezent încă se lucrează și nu se știe dacă firmele respective se vor încadra în termenul anunțat.

Vor acorduri de mediu pentru instalațiile de denoxare

Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari , titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (fără evaluarea impactului asupra mediului si fără evaluare adecvată) de către Agentia pentru Protectia Mediului Gorj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “„Instalatie de reducerea emisiilor de NOx din gazele de ardere  la grupul energetic nr.3 şi 4 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari ” propus a fi amplasat în orasul Rovinari, strada Energeticianului, nr.25,  jud. Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agentia pentru Protectia Mediului Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, judetul Gorj, în zilele de luni – joi, între orele 8,30-16,00, vineri între orele 8,30 – 13,30 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

“S. Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Turceni, titular al proiectului,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluare adecvată) de către Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “„Instalație de  reducerea emisiilor de NOx din gazele de ardere la grupul energetic nr.3 şi 4 de la Sucursala Electrocentrale Turceni” propus a fi amplasat în oraș Turceni, strada Uzinei, nr.1,  jud. Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, județul Gorj, în zilele de luni – joi, între orele 8,30-16,00, vineri între orele 8,30 – 13,30 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.  Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com