CEO dă drumul la angajări și pentru vulcanizatori

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a anunțat organizarea de noi concursuri pentru încadrarea de personal calificat pe anumite meserii deficitare la companie. Este vorba de declanșarea unei acțiuni pentru recrutarea a 20 de vulcanizatori. Complexul Energetic Oltenia așteaptă și primele promoții din cadrul învățământului dual, pentru a încadra personal pe meseriile de sudor, lăcătuș și mașinist echipamente miniere.

„Așa cum am promis deblocam cu aceasta ocazie acest proces și pentru prima data in ultimii 6 ani angajam personal muncitor cu meseria de sudor pentru carierele și termocentralele noastre.

Va urma o alta acțiune spre sfârșitul lunii Octombrie când vom demara acțiunea de recrutare a 20 de vulcanizatori. De asemenea așteptam și finalizarea primei promoții de învățământ dual de unde speram sa selectam colegi noi in meseriile de sudor, lăcătuș și mașinist echipamente miniere. Consider ca aceste exemple arată o direcție de întinerire a echipei CEO și arată tuturor ca acest Complex are viitor in ciuda vocilor mai puțin avizate ce prezintă un viitor mai puțin sigur al mineritului in Oltenia.”, potrivit lui Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com