6 șoferi, prinși băuți la volan

La data de 20 septembrie a.c., poliţişti din cadrul din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din comuna Alimpești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 675C Alimpești, având o concentrație de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au oprit pe strada Sf. Ion, din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Plopșoru, în cazul căruia, în urma a testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 21C Baia de Fier, având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii rutieri au mai depistat în trafic un bărbat, de 36 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu spre Târgu Cărbunești, având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 36 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp conducea un autoturism, pe DJ675 Baia de Fier, având o concentrație de 1,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au depistat în trafic pe un tânăr, de 26 de ani, din comuna Glogova, în timp ce conducea, un moped pe DJ671 B Glogova, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, respectiv care nu deține permis de conducere.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com