50 de copii din complexuri subordonate DGASPC Gorj, invitați în tabără

Asociația „Oxigen” Vulcan organizează, în preajma Zilei Internaționale a Copilului, „Tabăra de Primăvară”, acțiune ce are drept scop petrecerea unui timp de relaxare și distracție, precum și desfășurarea de activități educative pentru beneficiari. În baza protocolului de colaborare dintre Asociație și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, zeci de copii din sistemul de protecție specială au fost invitați în tabără. Astfel,  50 de copii de peste 14 ani, din complexurile sociale subordonate DGASPC Gorj se vor afla în Tabăra Creștină Brădet din județul Hunedoara, în perioada 30 mai – 2 iunie 2019.

Tot ceea ce ține de cazare, masă, transport din Târgu-Jiu la tabără și retur, activitățile distractive, jocurile și competițiile sportive de care se vor bucura copiii vor fi organizate de conducerea și voluntarii Asociației „Oxigen”, în colaborare cu însoțitorii beneficiarilor.

Coordonatorul Asociației „Oxigen” – județul Gorj, domnul Iosif Cercelaru, are o veche și bună relație de prietenie cu DGASPC Gorj, având deja la activ numeroase acțiuni de suflet derulate pentru beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com