27.000 de muncitori din România ar fi beneficiat de scăderea vârstei de pensionare

Minerii din Complexul Energetic Oltenia au ajuns bătaia de joc a celor care fac legile în România. Parlamentarii au umilit muncitorii care ar fi beneficiat de condiții deosebite de muncă, adică 27.000 de oameni(inclusiv CEO), în timp ce în țară sunt 110.000 de beneficiari de pensii speciale.

„Toți muncitorii cu condiții deosebite din România însumează 27.000. Cei cu pensii speciale sunt peste 110.000 .Acum daca ne uitam la ministrii ieșiți la pensie la 39 de ani și care lucrează in acelasi timp cheltuind banii statului încă o dată si sume colosale vs mineri-energticieni care lucrează până la 57 de ani cu pensii derizorii, atunci vedem câtă nesimțire are clasa politică.”, potrivit unui mesaj transmis de un angajat al Complexului Energetic Oltenia, pe rețelele de socializare.

Proiectul de lege a fost respins în Comisia de Muncă din Camera Deputaților tocmai de cei care l-au propus. A rămas ca plenul Camerei Deputaților să decidă dacă legea va trece sau nu, în condițiile în care a primit aviz negativ de la Ministerul Muncii și de la Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Nesimțire față de minerii care mor la locul de muncă și vor și ei să iasă la pensie cu doi ani mai devreme, adică de la 57 la 55 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com