2.472 de firme şi-au suspendat activitatea în luna ianuarie

Un număr de 2.472 de firme şi-au suspendat activitatea în prima lună a acestui an în ţara noastră. În luna ianuarie 2017 îşi suspendaseră activitatea 1.061 de firme. Procentul de creştere este de 132,99%, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a deputatului de Gorj, Dan Vâlceanu.

„Revoluția fiscală” face, în continuare, victime!

Suspendarea firmelor este un semnal că politica fiscală a Guvernului PSD-ALDE sugrumă mediul privat, cel care susține economia acestei țări. Dar Guvernul ignoră acest lucru. Ba mai mult, actuala guvernare se laudă că măsurile fiscale sunt bune și cu o creștere economică record.

Un record a înregistrat cu siguranță Guvernul PSD-ALDE! Numărul firmelor care și-au suspendat activitatea la începutul acestui an este cu 132,99% mai mare față de aceeași perioadă din 2017, fiind la cel mai mare nivel din ultimii 4 ani. Ce face Guvernul PSD-ALDE? Pune în așteptare funcționarea acestei țări pentru că acum prioritatea este DNA.

Avem măsuri fiscale, pe care piața le respinge și ne arată acest lucru. Avem români morți de gripă și nu avem vaccin, avem un învățământ care nu este potrivit pentru elevii noștri, samd.

Totul este pus pe STOP pentru că ei dau acum lupta pentru libertatea lor, se luptă cu DNA. Și ceilalți? Așteaptă un guvern al românilor, nu al inculpaților!”, potrivit postării.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com