172.000 de lei de la CEO pentru evaluarea bunurilor mobile şi imobile pentru garantarea creditului bancar necesar achiziţiei certificatelor de CO2

Complexul Energetic Oltenia CEO va cheltui suma de 172.000 de lei pentru achiziţia serviciilor de evaluare a bunurilor mobile şi imobile. Va avea loc o negociere fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare. Evaluarea este necesară în vederea garantării unui credit bancar. Data organizării negocierii este 22 noiembrie.

 

Utilaje din două sucursale şi din mai multe subunităţi

Locul de prestare prestare a seriviciilor de evaluare a bunurilor mobile şi imobile este: Direcţia Minieră, SE Işalniţa, SE Craiova II. Complexul Energetic Oltenia intenţionează să acceseze un credit necesar plăţii certificatelor de CO2. Din cele declarate de administraţia colosului energetic, linia de credit va fi accesată în măsura în care va fi necesar acest lucru şi în funcţie de necesităţi. Creditul ar fi de 500 de milioane de lei. Certificatele de CO2 la Complexul Energetic Oltenia costă 1,1 milioane de lei pe anul 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com