Primarul din Albeni vrea să fie testat cu detectorul de minciuni. Problema este că nu vrea detectorul.

Primarul comunei Albeni, Ionuţ Stan, a declarat, luni, că vrea să îşi arate puritatea şi să se pună faţă în faţă cu un detector de minciuni. Edilul vrea să demonstreze că este curat ca lacrima şi pur ca o roză îmbătată de roua dimineţilor de mai. Adică nu ar fi agresat-o pe domniţa de la contabilitate, motiv pentru care este şi anchetat de procurori şi poliţie.

Potrivit unor surse extrajudiciare, detectorul ar fi declinat oferta pentru a nu se trezi în cine ştie ce scandal cu geamuri sparte şi alte împunsături, cum e obiceiul la primărie, la Albeni.

”Îmi voi demonstra nevinovăţia la testul poligraf. Am cerut în declaraţie să fie efectuat acest test. Au fost audiaţi angajaţii. Până atunci este cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Am cerut la prima declaraţie să fiu testat cu detectorul de minciuni şi să fie testată şi dumneaei. De o jumătate de an stă în medical şi nu vrea să întocmească situaţiile financiare. Ea, împreună cu un alt angajat, mă jignesc şi încearcă să mă provoace. A fost un joc al dumnealor, a fost planificat să sune la 112 şi să mintă cu neruşinare că am dat în dumneaei. Niciodată nu am atins pe nimeni în viaţa mea! Face situaţiile cum le face. Eu sunt de profesie economist şi nu vreau să mai semnez prostiile pe care le întocmesc ei. O să-mi vină Curtea de Conturi anul acesta, vinovat pentru tot ce se întâmplă este ordonatorul principal de credite. Umblă cu tot felul de jigniri. Suntem blocaţi cu plăţile, am facturi, s-ar putea să ajungem în situaţia în care vină să ne taie şi curentul. Nu e problema de bani, că nu putem să spunem că nu avem bani la început de an. Problema este că nu şi-a întocmit situaţiile şi suntem blocaţi cu plăţile”, a mai declarat pentru Mediafax Ionuţ Stan. Cel mai probabil, la Primăria Albeni e nevoie de o cisternă cu apă sfinţită, nu de detectoare de minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com