100 locuri de muncă în Marea Britanie prin intermediul Reţelei EURES

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj prin serviciul de ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră în agricultură (pentru culegători de capsuni, mure si zmeura) in Scotia, Marea Britanie. Angajatorul va organiza o selectie pentru aceste locuri de munca care va avea loc pe 4 aprilie 2018, la Targu –Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, str. Tineretului nr 1 ( cartier C.A.M.).

Se va munci la cules capsuni, mure si zmeura in sere, tuneluri, aproximativ 7 ore pe zi in functie de comenzi si de vreme, 5-6 zile pe saptamana. Aplicantii trebuie sa aiba dexteritate in culesul fructelor fara a le vatama, conditie fizica pentru lucrul in sera, rapiditate, motivatie, coordonare, experienta. Cunoasterea limbii engleze constituie avantaj, dar nu este obligatorie.

Salariul oferit este de aprox 7.50 lire brut pe ora, in functie de cantitatea culeasa. Se asigura cazare in caravane de 4-5 persoane care costa 42 lire/saptamana. Contractele de munca sunt pe o perioada de trei luni.

Persoanele interesate pentru aceste locuri de munca trebuie sa completeze formularul de aplicatie la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility sau sa adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din Targu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1.

Termenul limita pentru inscriere este 31 martie 2018.

Informatii suplimentare se obtin la biroul EURES – AJOFM Gorj, tel 0253 211568.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com