100.000 de lei pentru 4 imprimante la SE Işalniţa

Şefii de la Sucursala Electrocentrale(SE) de la Işalniţa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au făcut recent „necesarul” şi au ajuns la concluzia că nu au nevoie de salopete şi echipamente de lucru pentru personal. Nu e nevoie de piese de schimb şi materiale. Nici măcar de vaselină şi alte unsori, ci de o achiziţie de echipamente pentru TESA. Este vorba de patru bucăţi imprimantă de ultimă generaţie. Şi nu orice fel de imprimante, ci unele care au şi funcţie de copiere.

Poate vor să tragă la xerox megawaţii

Interesant este preţul la care vor fi achiziţionate cele patru imprimante. Cu tot cu TVA suma totală de achiziţie ajunge la 100.000 de lei. Adică o nimica toată, respectiv aproape 25.000 de lei bucata imprimantă cu laser şi funcţie de copiere. Doar bugetul Complexului Energetic Oltenia este unul generos şi extrem de elastic, fiind vorba de o companie deţinută de Ministerul Energiei. „Imprimanta multifunctionala laser alb-negru cu functie copiere min. 22 ppm. II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de livrare a produselor sau de prestare a serviciilor. Locul principal de livrare: SE Isalnita…II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul 4 buc. Valoarea estimata fara TVA: 82,020.00 RON. II.3) DURATA CONTRACTULUI/ACORDULUI CADRU/SAD SAU TERMENUL PENTRU FINALIZARE: 30 zile incepand de la data atribuirii contractului / emiterii ordinelor de incepere a serviciilor sau lucrarilor”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Andrei Pavel

2 comentarii la „100.000 de lei pentru 4 imprimante la SE Işalniţa

 • 11 octombrie 2017 la 6:30
  Legătură permanentă

  Acum ca fac o economie de 1 naveta de carbune pe zi , cum spune specialistul BOZA, in urma montarii unui gratar postardere, merita niste imprimante de 100000 lei. De ce sunteti rai? Bai BOZO, 1 naveta pe zi castig n-o sa vezi tu la Isalnita niciodata, tun- ai notiunea consumurilor energetice! Ce cauti la CEO? Ce merite te tin aici?

  Răspunde
  • 11 octombrie 2017 la 17:25
   Legătură permanentă

   Domnule BOZA, cel putin ia masuri cu aia care te duc in eroare ca acest gratar nu aduce un beneficiu decat de maxim 10gcc/KWh, adica 240 t carbune la o sarcina medie de 250MW. Asta ti-a spus-o Balasoiu? Rade lumea de voi cu asa povesti!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com